SERVEIS

Marca Personal

Marca Personal

Crec que les persones som sempre marca i deixem marca en tots els àmbits, persones, i en allò que fem a la nostra vida, és la nostra empremta al món, i aquesta s'ha de saber reconèixer, fer-la conscient, i aportar valor. I més en el món laboral, hem d’aprendre a identificar la nostra marca, saber-la potenciar, fer-la visible, aportar diferència, tot els nostres talents i potencial, per a la creació d’una identitat pròpia ben definida.

I tu què vols ser, una marca blanca, sense saber que et diferencia dels altres o una marca amb identitat pròpia i fer-la valdre en el teu entorn laboral, en un procés de recerca de feina o projectar-la amb el teu projecte professional?

 

Testimoni

Volia crear la meva pròpia empresa i estava encallada, no tenia clar quina imatge volia projectar alhora que em coneguessin els futurs clients, i no acabava de decidir-me a continuar amb el projecte per aquest tema. La Sara va desmuntar amb facilitat i respecte, les meves creences limitants, les que m'impedien projectar cap enfora l'essència del que volia fer amb el meu projecte d'empresa. A més, em va ajudar a definir la marca de l'empresa, els eslògans i allò que constituïa la imatge que volia que els altres veiessin. Amb molt poca estona vaig tenir clar què havia de fer, i amb tot d'idees noves, em vaig posar a treballar de seguida. Ara ja tinc tot el que necessito per presentar la meva marca al món. Tot gràcies a la Sara.

Yolanda Llorens Vernet. Coach

Packs que oferim d'aquest servei:
Nom: Preu per sessió: Total:
1 Sessió 60,00€ per sessió 60,00€
Pack de 3 sessions 60,00€ per sessió 60,00€
Pack de 6 sessions 55,00€ per sessió 330,00€

(Tots els preus son amb l'I.V.A. inclòs)