SERVEIS

Coaching a Pedals

Coaching a Pedals

És una nova modalitat de Coaching grupal, amb el suport de la bicicleta com a medi per al desenvolupament de competències personals a través de la metàfora de la bicicleta adaptada al Coaching.

Et proposem una nova manera d'iniciar un procés de canvi utilitzant les tècniques del Coaching i de la PNL.

T’ofereixo un 2x1, practicar el cicloturisme de manera relaxada, gaudint d’un entorn natural i proper. I iniciar-te en el teu procés de coneixença, creixement i canvi personal i/o professional. I així assolir els teus objectius.

Realitzaràs un taller de Coaching en grup, treballant una competència de desenvolupament personal, millorant el que necessitis més de tu mateix.

Els tallers

Els grups són reduïts: 15 persones màxim, de 2 hores 30 min, com a mínim, en lloc en concret que ens trobarem durant la ruta. Són tallers temàtics, partint de la metàfora de la bici: els frens són els nostres límits allò que fa que no assolim els objectius, la cadena com a mecanisme de comunicació i com podem millorar-la en les nostres relacions, a la motxilla / portapaquets portem les nostres habilitats, per tant aprendrem a coneix-se’ns. Els pedals és la nostra acció, i el canvi de marxes l’adaptació al canvi a les nostres vides. La nostra bici, és la nostra autoestima, etc...

Les rutes

Són fàcils, relaxades, amb poc desnivell, aptes per a tots els públics, d’entre 10 a 40 Kilòmetres aproximadament.

 

Dirigit a:

A adults que....

Vulguin millorar algun aspecte de la seva vida, d’una manera diferent, mitjançant un taller de Coaching a pedals, i començar a fer bicicleta o fer-ne de manera més relaxada.

Per als que vulguin conèixer la zona del camp de Tarragona i realitzar un taller de Coaching de creixement personal.

Per als amants del ciclisme, descobrireu una altra manera de gaudir del vostre esport. Camins, que ja esteu acostumats a recórrer, tindran una nova mirada, amb noves sensacions, sense presses, prestant atenció al vostre entorn, i al vostre món intern, iniciant-vos en el canvi personal. El camí sempre és diferent, depenent del qui, i el com es faci. Mai es passa dues vegades pel mateix camí, sempre hi ha estímuls diferents.

Per a empreses, que vulguin treballar una competència específica a desenvolupar dels seus treballadors mitjançant, una ruta en bicicleta i un taller de Coaching

Coaching a Pedals, no és un entrenament específic per a ciclistes, a on s’hagin de superar grans reptes físics.

Vols que Coaching a Pedals arribi a la teva ciutat/ poble?

Si vols...pots proposar una ruta a Coaching a Pedals.

Sempre i quan: sigui apta per a tots els públics, fàcil, sense grans desnivells, i d’un kilometratge d’entre 10 a 45 Km. Posa’t en contacte amb nosaltres... estudiarem si la ruta és viable per fer el taller de Coaching grupal.

Oferta llançament: qui contracti una ruta de Coaching a Pedals, a banda de rebre un Moticalendari i una matrícula de Coaching a Pedals per a la bici. Es beneficiarà de descomptes a les sessions de Coaching individual.