PRESENTACIó

Recomanacions

 

Sara és una COACH amb un elevat nivell d’autoconsciència, que mostra en totes les seves intervencions compromís, alt nivell de responsabilitat, comportament ètic i congruència amb els seus valors. És capaç de generar amb els seus clients contexts de confiança, gràcies a la seva magnífica capacitat d’escolta i al seu encertat ús de les paraules precises en el moment adequat.  Es mostra com una professional del Coaching amb un alt nivell d’entusiasme, pro-acció, positivisme, respecte i orientació cap als resultats. Caracteritza la seva forma de treballar una gran capacitat d’organització i planificació, creativitat i innovació, utilitzant amb els seus coachees recursos com metàfores de la seva pròpia invenció de manera molt encertada. Aconsegueix estimular en els seus clients, a través del seu acompanyament com a coach processos d’auto-aprenentatge racionals, reflexius i emocionals, que contribueixen al creixement i desenvolupament personal i voluntat de superació dels mateixos.

Sara Gallisà ha estat una alumna en el POSTGRAU D’EXPERT EN COACHING de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Durant la formació, s’ha comportat en tot moment com una persona íntegra, compromesa, analítica, lògica,  i amb sentit comú. Pro-activa davant les dificultats, molt implicada, orientant-se cap a l’acció, amb iniciativa i diligència. Ha mostrat en tot moment durant la formació, una clara orientació de servei. En definitiva, podríem dir que el seu rendiment com alumna ha estat excel·lent i que les seves intervencions al durant el curs han evidenciat el seu alt nivell de competència. Ha estat una alumna molt valorada pels seus companys de classe.

 

Mercè Moreno Moreno

Psicòloga-Coach, Formadora i Consultora RRHH

Docent i Tutora del Postgrau d’EXPERT EN COACHING

 

La Sara ha estat durant el postgrau una presència important i valuosa per els seus companys i per l’evolució del curs. No tinc cap dubte de què és una excel·lent professional, entusiasta i propera.

 

Pilar Segura

Directora del Postgrau en Coaching de la URV.

Psicòloga - Psicoterapeuta - Psicocoach