PRESENTACIó

Moti, la nostra mascota

Moti pedalejant. Moti medita Moti tria opcions Moti entusiasta

Hola, em dic Moti, sóc la tortuga Coach, de “Coaching a Pedals”. El meu nom té un significat especial, ve de Motivació, essencial en tot procés de Coaching.

Sóc una tortuga apassionada pel Coaching i pel cicloturisme. M’encanta anar en bici sense presses, però sempre anar fent camí, cap als meus destins, gaudint-los al màxim. Sóc constant, perseverant, molt positiva, tranquil·la, pacient i sempre assoleixo allò que em proposo. Sempre veig la vida plena de possibilitats i reptes. M'encanta el color vermell, color que em dona força i m'omple d'energies positives per actuar. A la meva closca porto moltes eines, per a vèncer adversitats i per a treure el millor dels meus clients. I vosaltres, sabeu de quines eines disposeu?

Una suma de cor i cap, amb confiança amb mi mateixa i amb els demés, raó i sentiment que em mouen a actuar i a implicar-me en tot allò que m’importa. I contra tot pronòstic, sempre arribo. A vegades el camí es fa llarg i dificultós, però no perdo mai el nord, ni la referència del meu objectiu. 

Tens un somni, objectiu o un projecte i no saps com arribar a aconseguir-ho?

Vull ajudar-te i guiar-te per a què amb la teva motivació en acció assoleixis les teves fites. Junts podrem descobrir, allò que et motiva a actuar i reforçar-ho.

He vist a la vida moltes llebres que no han arribat a enlloc, per no tenir clar el que volien o per no ser prou perseverants en el seu pla d’acció. I d’altres, que fan moltes coses alhora i no n’acaben cap, que corrien massa sense saber a on anaven, ni perquè corrien tant. I molts cargols, immòbils, que no saben cap a on anar, ni quin camí escollir. Son experts en postergar decisions i accions.

Et proposo no perdre mai de vista el teu objectiu, ajudar-te a assolir-lo, valorant les diferents opcions. I a gaudir del camí mentre arribes al destí.

Per fer-ho, et caldrà motivació, voluntat, esforç, il·lusió, i una bona actitud que pot canviar la teva vida. Posa-la en acció!!!

Podràs avançar per camins inexplorats que abans et produïen certa por, superarem plegats els  obstacles i amb pas ferm anar fent camí. No vulguis anar massa ràpid, no cal córrer, tot canvi porta el seu temps, sigues pacient, confia i avança...

Amb esforç i motivació, pots assolir tot el que et proposis.

I recorda, el primer pas, pot ser un gran pas per al canvi!!!. Perquè posant de la teva part i implicant-te en el procés, tot és possible!.

Ningú et preguntarà quan temps has tardat a assolir els teus objectius, l’important és arribar. 

Vols que t’acompanyi?. Per a mi serà un plaer, fer-ho.

El Coaching és la motivació en acció.

Tinc uns amics que en breu coneixereu.... són el cargol Doc, i la llebre Flash.