PRESENTACIó

Filosofia, missió i valors

A coaching a pedals, t’oferim iniciar-te en el teu procés de canvi i creixement personal realitzant un taller de Coaching en grup, treballant una competència de desenvolupament personal. I així assolir els teus objectius personals i/o professionals.

Volem iniciar-te en l’activitat física moderada, i així ajudar-te en la millora del teu benestar físic, mitjançant rutes fàcils i relaxades en bicicleta, mentre gaudeixes d’un entorn natural.

I per als amants del ciclisme, descobrireu una altra manera de gaudir del vostre esport. Camins, que ja esteu acostumats a fer, tindran una nova mirada, amb noves sensacions, sense presses i prestant atenció al vostre entorn, i al vostre món intern. El camí sempre és diferent, depenent del qui, i el com es faci. Mai es passa dues vegades pel mateix camí, sempre hi ha estímuls diferents.

El canvi es realitza pas a pas. Tot canvi comença per un primer pas, i aquest és el gran pas, ple de voluntat i motivació per al canvi. Ser constant, perseverant davant les dificultats del camí i anar fent, sense perdre mai de vista el vostre objectiu, aquesta actitud et conduirà a assolir tot allò que et proposis. Pensa en gran, però comença per passos petits, aquests crearan els vostres nous hàbits que et donaran seguretat, i us conduiran a l’èxit.

"Tant si penses que pots com si penses que no, de totes maneres tens raó". Henry Ford

"El viatge més llarg comença amb un primer pas". Proverbi xinès

"Sigues tu el canvi, que vols veure en el món".  Gandhí

"La vida és com anar en bicicleta, si vols mantenir l'equilibri, has de continuar avançant". Einstein

 

Els nostres Valors

Creativitat: et presento una nova manera de fer Coaching grupal, partint de la metàfora de la bicicleta aplicada al Coaching. M’agrada inventar històries, metàfores i crear personatges en els meus processos de Coaching individual. Crec en el potencial del client per a generar noves alternatives, que permeten el canvi que ell busca i vol assolir.

Optimisme, Positivisme: Sempre miro el canto positiu de la vida, i ajudo als meus clients a fer-ho. Per a créixer i canviar, s’ha de canviar el focus d’atenció.

Implicació: Amb el Coaching a pedals, a la vida en general, amb els meus clients i els seus processos de Coaching.

Confiança: És clau en tot procés de Coaching. Em considero digna de confiança i confio plenament amb els meus clients.

Compromís: El compromís comença per un mateix, em considero una persona compromesa amb tot allò que m’envolta, i amb el benestar de les persones. Em comprometo ajudar al client en allò que necessiti millorar de si mateix, sempre respectant les seves necessitats i tempo.

Perseverança: Tot canvi comporta un esforç i s’ha d’anar fent camí, sense defallir. Pas a pas.

Compartir: Compartir és créixer, és crear sinergies, és enriquir-se mútuament.