PRESENTACIˇ

Storytelling-GrÓcies

GrÓcies ≫ GrÓcies

Tot això va començar al Març del 2011, estava en situació d’atur, aquell diumenge vaig escoltar l’Ofici de Viure, el programa es deia “Navegant per la vida”, intervenia Rosa Sabaté fundadora del Coaching Nàutic, d’aquell programa i de la intervenció metafòrica de la Rosa, va sorgir la idea de crear el Coaching a Pedals, després de mirar a la meva bicicleta. Quasi 2 anys, més tard el Coaching a Pedals, és una realitat. Gràcies Rosa, i al programa l’Ofici de Viure.

El camí ha estat llarg, i he estat acompanyada, em sento molt afortunada d’haver comptat amb tots ells i elles, gent que ha passat per la meva vida durant els últims 2 anys, amb ells he compartit aquest projecte, i a alguns d’ells ni tan sols els he arribat a conèixer. M’he sentit molt acompanyada, sense ells no hagués estat possible, ni hagués estat el mateix, tots han fet valuosíssimes aportacions, i la meva idea ha anat creixent, fent-se realitat i perfeccionant, a mesura que passaven els mesos, gràcies a tots ells/elles.

Gràcies a Mercè Moreno, docent i coach del Postgrau. Representes per a mi, la part del Coaching del “Coaching a Pedals”. Et va encantar el meu projecte laboral de Coaching des dels inicis, et vas interessar per ell, t’hi vas implicar i em vas ajudar a construir-ho, gràcies pel suport, reconeixements, reflexions, per creure-hi, pel teu compromís i confiar, per les teves aportacions i valoracions. I per treure el millor de mi a les vivencials classes pràctiques.

A Misericòrdia Nomen, amiga, i companya de rutes ciclistes. Ets els Pedals, de “Coaching a Pedals”. Has estat el meu far, la meva llum, la meva guia durant molts anys, sense tu això tampoc existiria, em vas encomanar la teva passió ciclista. Aquest projecte també s’ha anat construint durant les nostres sortides ciclistes. Gràcies pel teu suport, les teves aportacions, per confiar amb mi, i per portar-me tantes vegades cap a l’acció.

Als companys/ amics del Postgrau: Yolanda, Imma, Miguel Àngel, Lluís, Albert, Marilyn, Rosa, Xavi, Micaela, Carol i María. Sou tots molt grans, gràcies per escoltar-me, per tot el suport i les idees que m’heu donat. I en especial a...

Victòria Ramírez, per suggerir-me que un cargol podria quedar bé al vídeo de la Moti, sense tu, el Cargol Doc no existiria. Gràcies per compartir amb mi la teva teoria del cargol i per cedir la teva imatge als vídeos i fotos.

Anna Lafebre, la veu, la millor veu que podria tenir la Moti. Gràcies per acceptar el repte de ser la veu, una veu plena matisos.

Neus Bové, em vas donar una idea boníssima, quan buscava nom per la Moti. Moti, és un nom perfecte per a ella, i te’l dec a tu.

 

A Patricia González, comunicadora, per la teva classe de marca personal al Postgrau de Coaching, d’allà va sorgir la idea de crear el vídeo de Coaching a pedals, i deixar que la Moti, expliqués el Coaching a Pedals.

A Pilar Segura, directora del Postgrau, docent i coach, per la creació del Postgrau d’Especialista en Coaching, que em va canviar la vida. I en el qual vaig tenir l’oportunitat de conèixer als meus companys i actuals amics. A banda, d’haver pogut conèixer i gaudir de grans professionals del món del Coaching.

A Teresa Rodeja, docent i coach del postgrau, per dir-me que havia de posar més fotografies als meus escrits.

A l’equip d’XD Creacions per haver creat a la Moti, al cargol Doc i a la llebre Flash, per portar tota la part visual del projecte, la part que a mi em mancava, gràcies per la vostra paciència, per les vostres idees i suggeriments, pel vostre entusiasme i implicació, pel disseny del logo, pel màrqueting i per aquesta magnifica web. Gràcies Xavi Iborra i Xavi Borges, els pares de la Moti.

Als creadors del vídeo de la Moti, hi han intervingut:

Jordi Cartañà (So, Música i Efectes sonors)
Miquel López (Animació i Muntatge)
Anna Lafebre (Veu de la Moti)
Xavier Borges (Animació 3D)
Xavier Iborra (Disseny i Direcció)

 

Als meus coachees/clients/alumnes, amb vosaltres he crescut molt com a professional del Coaching, cada dia aprenc coses noves de vosaltres. I estimuleu la meva creativitat.

I per acabar, gràcies a tots per ser-hi, per creure en mi i en el meu Coaching a Pedals, per acompanyar-me, pel vostre suport, pel vostre reforç positiu, reconeixement, i per escoltar-me.