BLOG - 19 de Setembre de 2014

Marca Personal


Les persones som sempre marca i deixem marca en tots els àmbits, persones, i en allò que fem a la nostra vida, és la nostra empremta al món, aquesta s'ha de saber reconèixer, fer-la conscient, i aportar el nostre valor diferencial i ser reconeguda pel nostre entorn. I més en el món laboral, hem d’aprendre a identificar la nostra marca, saber-la potenciar, fer-la visible, aportar diferència; tot els nostres talents i potencial, per a la creació d’una identitat pròpia, ben definida, coherent i congruent.

Quan es clarifica i comunica allò que ens fa especials i diferents, i utilitzem aquestes qualitats per a guiar la nostra carrera professional o per prendre les nostres decisions estratègiques, això és Marca Personal. I primer es tracta d’entendre quins són els nostre atributs: fortaleses, habilitats, valors i passions, que ens fan únics i utilitzar-los per a diferenc...

[ Llegir mès ]

BLOG - 8 de Febrer de 2013

Què hi trobareu?


En aquest bloc trobareu articles sobre les rutes de Coaching a Pedals, sobre la metàfora de la bicicleta aplicada al Coaching, reflexions sobre la bicicleta, psicologia, Coaching, d’altres de personals. Hi haurà una secció de llibres, una altra de pel·lícules i d’altres de vídeos i música. La Moti, tindrà la seva pròpia categoria amb les històries de la Moti, té moltes coses a dir-vos.

Tot des de l’òptica de la psicologia, el creixement personal i el Coaching, que espero que us transmetin moltes vibracions positives, ganes d’actuar i portar a terme els vostres objectius. 

[ Llegir mès ]

BLOG - 8 de Febrer de 2013

Emocions que fan mal


Si estem plens d’emocions negatives, si el nostres ésser està ple de rancor, dolor, cicatrius que encara ens fan mal de situacions no superades, tristesa, tot allò es va acumulant en el nostre organisme i ens genera un patiment no tramitat, quasi invisible al qual es tanca els ulls moltes vegades.

I un es pot arribar a omplir d’emocions negatives, però tot té un límit. Un dia ens podem trobar que allò explota i surt sense control, les emocions negatives han de sortir i expressar-se. Acumulades només produeixen dolor. I el que és pitjor, no deixen entrar a les nostres vides res positiu. Les emociones i experiències positives.

Si un es buida d’allò que produeix dolor, obre una porta i s’obre a si mateix a experiències fantàstiques i meravelloses que curen i omplen d’amor els llocs a on abans havia tristor, dolor i males vivències transformades en records, que no en...

[ Llegir mès ]